Yleinen

iiRÄPPI

25.08.2013, anonymous777

Eilen lauantaina 25. elokuuta 2013 oli iiRÄPPI. Tapahtuma järjesettiin Iin kärkkäisen parkkipaikalla ja mukana oli useita tunnettuja esiintyjiä, kuten Aste ja Lord Est. Katsojia oli alle sata, joten oli helppo käydä esimerkiksi vessassa.

Olin odottanut melkein koko aamun, että pääsisin lähtemään. Neljän aikoihin lähdimme pikkuveljen kanssa pyöräilemään kohti kärkkäistä. Olimme ensimmäisiä jonossa muutaman kaverin kanssa. Söin siellä ennen esitystä hesburgerilla ranskalaisia. Pian paikalla oli jo kymmeniä ihmisä vain tuntia ennen festareiden alkua.

Sisään pääsi tuntuia ennen esitystä. Pääsimme parhaille paikoille  eturiviin. Aika kului nopeasti, koska paikalla oli soittamassa DJ Maxwell, joka oli aivan mahtava. Viimeistään Sallan ja Miron jälkeen jokainen huomasi, ettei kyseessä ollut mikään aloittelija todellakaan. Mukana oli myös Iskulaatikko beatboxaamassa, räppäämässä ja puhumassa.

Ensimmäinen esiintyjä oli Sana. Sana oli paljon parempi kuin odotin. Mukana oli myös Maricel ja DJ P1.

Seuraavana esiintyi Sallan ja Miron matka maailman ympäri. Bändi oli kaukaa helsingistä asti, eikä se todellakaan ollut niin huono kuin luulin. Bändiin ei kuulunutkaan pianisti Miro ja laulaja Salla, vaan kokonainen poprockia soittava bändi ja Mirokin soitti sähkökitaraa. Sanoja en juurikaan kiinnostunut kuuntelemaan, mutta musiikissa oli jotain samaa kuin haloo helsingissä. Pienenä yllätyksenä tuli että he olivat tehneet vain meitä varten rock -version levikset repeää -räp biisistä. Sitä ei löydy youtubesta, ei spotifysta, ei soundcloudista eikä mikseristä.

Tämän jälkeen Maxwell soitti niin uskomattomasti tunnettuja elektro -biisejä, ja miksasi todella hyvin kappaleet yhteen. Kuulimme esimerkiksi levikset repee -remixin, play hardin ja gentlemanin. Myös ISKU beatboxasi ja räppäsi.

Pienen odotuksen jälkeen esiintyi Aste. Aste ja apinalauma keräsivät paikalle koko illan suurimman katsojamäärän ja nimmarijonot. Vaikka paikalla oli vähän porukkaa, niin ääntä lähti enemmän kuin kymmenestä ruisrockista. Oikealla puolella oli kovimmat bileet, ja ainoat sytkärit.vasemmalla puolella keskityttiin lähinnä tekemään valtavaa sylkilätäkköä. Aste sai myös järjestyksenvalvojat eritysen tarkoiksi, koska jopa jalan pitäminen aidan alla oli kiellettyä. Tykkäsin paljon Paris Hiltonista, vaikken itse henkilöstä pidäkkään. Lopuksi monet alkoivat jo hermostua, kuulevatko enää Spacemania. Lopulta kuitenkin kaikkien helpotukseksi hän vielä jaksoi laulaa Spacemanin ja vielä oman suosikkini normipäivän.
Illan viimeisenä esiintyjänä oli Lord Est. Est esitti paljon vanhoja, mutta myös uusia kappaleita, joista osaa en ollut edes kuullut. Loppuhuipennuksena oli osan jo unohtama entinen kesähitti Reggaerekka. Valitettavasti Aste oli vienyt yleisöltä jo kaiken energian, eikä kaikki edes jaksaneet seisoa, oli hieman rennompi musiikki näin lopuksi ihan hyvä juttu.
iiRÄPPI oli todella hyvin järjestetty tapahtuma. Oli ohjelmaa ja hyvät esiintyjät. Toivon että iiRÄPPI järjestetään ensivuonnakin.


2 vastausta

  1. anonymous777 sanoo:

    Kiva kun kommentoitte. Ja se levikset repee oli tosi hyvä parempi kuin alkuperäinen

  2. Sallamarja sanoo:

    Ei olla äänitetty tota biisiä, opeteltiin se vain tätä keikkaa varten. Laitetaan ehkä myöhemmin joku tallenne youtubeen, joten kantsii käydä tykkäämässä meistä facebookissa niin tiedät sitten: https://www.facebook.com/sallajamiro 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *