Yleinen

Lady Gaga ei tehnyt comebackia!

12.10.2013, anonymous777

Lady Gaga on palannut tauoltaan. Hän ei tehnyt comebackia, hän oli vain tauolla ja toipumassa leikkauksesta ja tekemässä uutta levyä. Lady Gaga ei ollut kirjoitellut twitterissä, joten sehän varmaan tarkoittaa kuolemaa? Nykyajan laulajilta odotetaan jatkuvaa paikalla oloa ainakin twitterissä. Ei riitä, että tekee keikkoja ja levyjä ja antaa vähän lehtihaastatteluja. Pitää olla myös twitterissä. Monet laulajat kirjoittavat omat twiittinsä itse (ainakin osan), joten se on aika iso osa julkisuutta.

ARTPOP?

Nyt varmasti jokainen joka ei tunne Lady Gagaa ajattelee varmasti ”Ei se ole taidetta!”. mitä ARTPOP tarkoittaa? Mitä jos ARTPOP tarkoittaakin sitä että kaikki turha taiteilu on jätetty pois. Osa biiseistä on aika randomeita jos verrataan Applauseen. Ja singlenähän julkaistaan luonnollisesti ne joista voisi tulla jonkinlaisia hittejä. ARTPOPilta niitä ei tule mutta hieno levy tulossa.

”My ARTPOP could mean anything”

Isot ja pienet kirjaimet?

MANiCURE ja ARTPOP kirjoitetaan molemmat jostain syystä oudolla tavalla. Siihen ei ole mitään selitystä. Ne ovat vain Lady Gagan outouksia. Sen sijaan Gagan tyyli on ollut paljon yksinkertaisempi. Siihen on jonkinlainen selitys. En ole siitä täysin varma, mutta luulisi sen johtuvan siitä, että Gaga haluaa ihmisten kuuntelevan enemmän hänen musiikkiaan kuin juoruilevan vaatteista.

Kuuntele ainakin nämä!

MANiCURE

ARTPOP


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *